Strømming av kunstnersamtale: Jeannette Christensen

Velkommen til strømming av kunstnersamtale på KODEs Facebooksider!<--break->

Her møter kunstner Jeannette Christensen i samtale med KODEs direktør Petter Snare.

Vi viser Christensens intervensjon Interruptions i Rasmus Meyers samlinger til og med 29. november.

Samtalen blir strømmet torsdag 29. oktober kl 18.00.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er et åpent publikumsarrangement i museet. Samtalen blir tilgjengelig kun via strømming.

Klikk her for å komme til Facebookarrangementet.

OM KUNSTNEREN OG UTSTILLINGEN:

I år inntok den norske kunstneren Jeannette Christensen den faste presentasjonen i Rasmus Meyers Samlinger med utstillingen Interruptions.

Med polaroidbilder og nye videoverk inviterer utstillingen til en samtale rundt tid, identitet og historie.

Ved å følge personer over tid, kan man som betrakter få et inntrykk av livets sårbarhet. Christensen ønsker i denne intervensjonen å invitere publikum til en dialog med verk i samlingen: Hvem møter vi på veggene i et museum, og hvem er det som blir representert? Hvordan gjøre et stille bilde bevegelig, og et bevegelig bilde stille?

Les mer om kunstneren og utstillingen her.

• Torsdag 29. oktober 2020