Ledige stillinger

Ønsker du å jobbe ved KODEs museer?

 

 

KODE er en unik kombinasjon av kunstmuseer og komponisthjem. Museet har 7 anlegg og et driftsbudsjett på rundt 130 millioner, 67 fast ansatte og nærmere 300 000 besøkende. Museet arrangerer årlig 8-12 utstillinger og over 475 konserter. KODE er et av landets største museer for visuell kunst, design og musikk, og har store ambisjoner for sin samfunnsrolle og for sitt ansvar for å være et inkluderende museum for alle våre publikumsgrupper. 

Publikumsverter

KODE er blant regionens best besøkte attraksjoner og vi søker nå flere dyktige publikumsverter til vår publikumsseksjon. Som publikumsvert jobber du i resepsjon, kafé og som vertskap ved arrangement. Våre verter skal like å kommunisere med alle typer mennesker, ha god ordenssans og serviceinnstilling.

Grunnet ønske om snarlig tiltredelse, vil vi forløpende gjennomgå søknader og kontakte aktuelle søkere. Les mer om stillingen og søk jobben her

Teknisk konservator

KODE skal inn i en periode med spennende og omfattende arbeid knyttet til våre samlinger. Dette innebærer flytting til nytt magasin og restaurering av Ole Bulls villa på Lysøen. Til oppgaver knyttet til gjenstandshåndtering i disse prosjektene søker vi nå teknisk konservator. Stillingen er 100% prosjekt frem til 31. juli 2023.

Grunnet ønske om snarlig tiltredelse, vil vi forløpende gjennomgå søknader og kontakte aktuelle søkere. Les mer om stillingen og søk jobben her

 

Søke praksisplass?

Ønsker du å søke praksisplass ved en av KODEs avdelinger? Send inn din søknad via denne siden

Åpen søknad

Dersom du ønsker å sende oss en åpen søknad, ber vi deg om å sende inn søknad med CV via denne siden